.

.

Nov/Original Osvetlitev Tipkovnice Za Lenovo ThinkPad Joga x260 Laptop, FRU 00UR665

Nov/Original Osvetlitev Tipkovnice Za Lenovo ThinkPad Joga x260 Laptop, FRU 00UR665

SIT 56.00
Na zalogi

Opis Izdelka ime : Tipkovnica Del Številka # : 00 UR665 Postavitev : U. S Ozadja Pogoj : Nova Garancija : 60-dneh Model se Uporablja v : Joga x260 Prenosni računalnik. ( Prosimo, da nas kontaktirate, preden naročite če ste prepričani o združljivosti !) Paket vključuje : 1pc Tipkovnice Opomba : Prosimo, da preverite naše aliexpress foto skrbno, saj boste prejeli element, točno tako, kot naše aliexpress fotografijo, in kupec je odgovoren za naročanje pravilno laptop deli.
Mednarodni Kupca Prosimo, Upoštevajte :
Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave. Te stroške kupca odgovornost.
Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.
Odpremo In Ravnanje
1. mi lahko ladja predmetov po vsem svetu.in mi je bilo odpremljeno v številnih državah, npr. : Itlay,Španija,Francija,Iran in tako naprej.
2.Tovorni je poceni ,mi lahko ladja ste ga Singapur Post. DHL ,EMS ,Kitajska Post Air Mail .
Nont : dostava z Singapur Post zelo počasi . če potrebujete dostava hitro Smo se tudi,, ki lahko zagotovi Express,kot so Fedex,DHL,EMS,običajno 3-7 dni za najbolj državi.Če potrebujete Hitre dostave,obrnite na nas.
3.Smo ponavadi pošiljanje paketov, ki jih na Kitajskem Post Air Mail ali Singapur Post. bomo poslali številko za sledenje po pošlji ven,najbolj državi, ki bo prišel na parceli v 12-35 delovnih dni.
Povratne informacije
Pozitivne Povratne informacije so za nas zelo pomembni.
Negativne ali nevtralne povratne informacije ne more rešiti težav. Menim, da je komuniciranje je najboljši način, da rešite problem.

R

Izbira stranke