.

.

Srebro morska deklica večerne Obleke Bleščica čipke tam kaftan dubaj obleka za Prom Oblačenja 2018 haljo de soiree vestido de fiesta dolgimi rokavi

Srebro morska deklica večerne Obleke Bleščica čipke tam kaftan dubaj obleka za Prom Oblačenja 2018 haljo de soiree vestido de fiesta dolgimi rokavi

SIT 174.50
SIT 349.00
-50 %
Na zalogi


Opozorilo Prosimo, Da :
1. Včasih bo DAVEK iz svoje navade. Povezano je s svojo državo nacionalne politike. Prodajalec ne more nadzorovati. Hvala za vaše razumevanje.
2. Če ne, povejte nam,bomo vaše obleko kot standard NAS velikosti, kot je naš velikost grafikona.
Če morate po meri narejeno obleko, prosim, pustite nam sporočilo, da nam poveste vaše pravilne meritve, ko oddate naročilo : prsi, pas, boki, višina, višina pete, z ramo ob rami, roko luknjo, bicep, roko dolžine.
Če ne veste, kako meriti prosimo, da nas kontaktirate prosto.
3. Vse spremembe, velikost/barva/posebne zahteve niso sprejemljivi po naročilo presega 24 ur.
Če presegati 24 ur, prosimo, pošljite sporočilo na nas, da preveri, če je še vedno mogoče spremeniti velikosti, barv in podrobnosti. Prosimo, tako odloži čas obdelave vašega naročila.
Če vaše naročilo presega 48 ur, in tako smo začeli z obleko, smo le lahko povrne 50%, če želite preklicati naročilo.
4. Vse naše obleke so po meri narejene, ne sprejemamo vrniti obleka, če ni problemov kakovosti.
Če obstajajo težave s kakovostjo, prosimo, da se oznake na obleko(ne rezani oznake) in stik z nami. potrudili se bomo rešiti problem za vas.
5. Cena je samo za obleko, ki ne vključuje nobenih dodatkov, kot so rokavice, jakna, poročni veil, petticoat. Če želite, se, prosimo, obrnite na nas o podrobnostih.
6. Za nekaj obleke, da ni slike, za zadnji del podrobnosti, zadnji bo na zadrgo. Če so vam všeč je nazaj z Čipke-up ali pa,prosim, povejte nam v času.
Srebro morska deklica večerne Obleke Bleščica čipke tam kaftan dubaj obleka za Prom Oblačenja 2018 haljo de soiree vestido de festa dolgimi rokavi

R

Izbira stranke