.

.

Nov sem ODLIČEN V POSTELJI Natisnjeni Smešno Šalo Geek Slogan majica bele Tee Camisetas T-shirt Mens Bombaž

Nov sem ODLIČEN V POSTELJI Natisnjeni Smešno Šalo Geek Slogan majica bele Tee Camisetas T-shirt Mens Bombaž

SIT 7.92
SIT 11.16
-29 %
Na zalogi


Pogoji Storitve
Pošiljko
Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina. Mi bomo poslali postavke v 3-5days ko bo vaše plačilo, je končan. Preverimo vsak element pred odpremo. Vsak element je tudi pakiran z veliko pozornostjo, da se prepreči škoda na prehodu. Mi ladje po vsem svetu. Kupec Plača Poštnino, ki je dodal, da se cena predmeta na blagajni.
Vrne
Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.
Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 14 dni od vašega prejema predmetov iz kakršnih koli razlogov. Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje. če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo. Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.
Kupec mora biti odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.
Povratne informacije
Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.
Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.
Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate prvi pred odhodom negativne povratne informacije, se bomo potrudili, da reši vse težave in vam zagotovimo najboljšo storitev za stranke.

R

Izbira stranke