.

.

20 KOS Flamingo Tropsko Poletje Kokoš Photo Booth Rekviziti Palico Rojstni dan Plaži Stranka Dekor Papir Obrti Dogodkov Stranka Dobave

20 KOS Flamingo Tropsko Poletje Kokoš Photo Booth Rekviziti Palico Rojstni dan Plaži Stranka Dekor Papir Obrti Dogodkov Stranka Dobave

SIT 2.58
SIT 2.84
-9 %
Na zalogi


Paket so vključeni : (kot seznam slik show)
20pcs/set
Velikost : 20*20cm
Način Plačila
Sprejmemo samo Depozitni,Kreditno kartico,Western Union.
Prosimo, plačati v roku 7 dni od naročila.
Dostava Pogoji
Standard Storitev je Kitajska post letalom ali Hong Kong post letalom.
Hitro je Kitajska post EMS.
Mi ladje ponedeljek - sobota razen v času praznikov. Prosimo, da nam pošljete e-pošto, PREDEN se vaše plačilo, če želite spremeniti naslov za dostavo.
Standard Storitev traja več delovnih dni. Prosimo, upoštevajte, da ta storitev NI sledljiva.
Hitro posname hitreje dostava.Svoj 's sledljiva za vašo državo pošta, spletne strani Ali(Kitajska EMS spletni strani).
Dostava čas med prazniki (Božič, Kitajsko Novo Leto ipd.), lahko traja dlje kot običajno čas. Prosimo, dodajte še 5-10 dni zamude.
Vrne Izraz
V primeru, da ste prejeli poškodovan element, ima kupec do 7 dni od datuma prejema da zahtevek za vračilo ali zamenjavo za novo.
V primeru, da ste prejeli napačen element, izdelki morajo biti vrnjeni v originalni in neporabljene stanje & treba tudi v originalno škatlo in embalažni.
Ne dovolimo nadomestil ali izmenjav zaradi spremembe uma. Prosimo, da preberete opis, ki kot vodnik, preden boste ponudbo. Medtem ko se vsak korak je bilo poskrbljeno, da smo ladjo iz pravilne element, bo priložnost, ko prejmete predmete, ki se razlikujejo od opisa. V takem primeru vas prosimo, da se obrnete na nas takoj, tako smo lahko izboljšanje stanja. Vaše zadovoljstvo je za nas pomembno in cenimo vaše podjetje.
'

R

Izbira stranke