.

.

SY-JQ08 Strokovno 48-80 cm Največja Obremenitev 0.5-4 kg Ogljikovih Vlaken Ročni Stabilizator Steadicam Solo za DSLR & Digitalnimi Video DV

SY-JQ08 Strokovno 48-80 cm Največja Obremenitev 0.5-4 kg Ogljikovih Vlaken Ročni Stabilizator Steadicam Solo za DSLR & Digitalnimi Video DV

SIT 93.95
SIT 115.99
-19 %
Na zalogi


1. 100% visoko kakovostnih in popolnoma nov dlančnik stabilizator.
2. To je lahko ročno, ali se uporabljajo z telovnik in šok absorpcije roko skupaj.
3. Panel se lahko prilagodi vsem, enostaven za namestitev ali odstranitev, povečuje delovanje prostora in priročen za uporabo.
4. Lepe izdelave, velik šok absorpcije; Fino prilagoditev načrta, priročno, da prilagodite ravnovesje.
5. Nastavljiva dolžina od 48 cm do 80 cm, enostaven za prenašanje in uporabo, Primeren za večino fotoaparatov. To je najvišja obremenitev, teža 4 kg.
6. Visoka kakovost ogljikovih vlaken materiala, odkar je opremljen z žogo ležaja, prilagodljiv, proti trčenju.
Splošne blagovne Znamke YELANGU Model SY-JQ04 Material iz Ogljikovih vlaken Združljiv s Fotoaparati, Max Obremenitev 4 kg Max Višina 80 cm Min. Višina 48 cm Teža N. W) : 2200 g
1. Bomo pošlje blago v roku 3 delovnih dni po polni plačilo, je bila potrjena. Če plačilo ni na voljo, bo vaše naročilo samodejno zapre. 2. Kupcu so odgovorni za vse zavarovalnice ,težave in škodo, ki jo povzročajo ladijski prevoz takšne nesreče, zamude ali druga vprašanja. Poleg kupec bi moral biti odgovoren za morebitne davčne in/ali dajatve, ki jih zaračunavajo svoje države. In blaga, bodo Označene kot "darilo" ali "vzorec" za vašo enostavno carinjenje in manj dajatev. (če želite, da razglasi, da je blago, kot drugi element name, ali določite vrednost za po meri, prosimo, da nas obvesti, ko se odločajo o vrstnem redu).
1. Za svoje transakcije, varnost, trgovina začasno podpirajo Le neposrednih plačil online. 2. Celotno plačilo mora biti izvršeno v roku 7 dni po dajanju vaše naročilo, ali bo naročilo neveljavno ali preklicano v sistemu. 3. Prepričajte se, da ste izpolnili vse podrobne informacije, kot so kontaktna oseba,naslov,poštno številko in telefonsko številko pri izpolnjevanju svojega kupca informacije.
1. ko express prišel, pls obraz pregled je. prijavite po prejemu. 2. Vsi izdelki so pregledani pred odpremo, tako da, če niste zadovoljni z nakupom, si lahko izmenjujete predmete, ki so v enem tednu se boste morali obrniti nam v roku 24 ur od prejema vašega nakupa. 3. V poštnine zaračuna se ne vrača in strank, bi morali biti odgovorni za vse stroške vrnitve in reshipping. 4. Vse vrne prispevke, ki morajo biti v originalni pogoji, vključno polje in pribor. kot je zlomljena, opraskan in tako naprej. Prosimo, prepričajte se, kaj ste poslali nazaj je naš izdelek in naša garancija etiketo je sticked obstaja,če ni garancije etiketo ali ni naš izdelek, smo zavrne vračilo ali zamenjavo, ga. 5. Za vse elemente,prosimo, pošljite po vaši lokalni pošti air mail, ko pošljete nazaj.
1. Večino proizvodov, ki so predmet plačila uvoznih dajatev (npr. v ZDA) ali drugih dajatev in drugih dajatev, vključno davek na dodano vrednost (DDV) ali drugih davkov. Če se ta nanaša, bodo obračuna in določi, ko je pošiljka obdelana z veljavnimi carinskimi agencija v vaši državi. Prosimo, preverite vašo državo uvozne politike razumeti in preveriti uporabnost in svoje odgovornosti za kakršne koli takih carin ali davkov za izdelke, ki jih kupujejo. 2. Vse, ki se uporablja dajatev in davkov, če sploh, niso vključeni v nabavno ceno vaše naročilo ali transakcije. Če so v uporabi in se obračuna, potem so vaši (in ne za naše ali izdelek proizvajalca ali dobavitelja), ki je edini in izključno odgovoren, in se plačajo neposredno na vas, da vaša vlada ali kurirska podjetja, ko so dobavljeni izdelki. 3. Plačilo zgoraj navedenih dolžnosti, stroški in davki, ki niso naši (ali je izdelek proizvajalca ali dobavitelja) odgovornost 4. Smo ni odgovoren za kakršno koli dostava ali carinski zamudo, saj to je izven našega nadzora.

R

Izbira stranke