.

.

domačo uporabo nizki temperaturi počasi kuhanje pralni 500w temperaturni regulator SUS304 iz nerjavečega jekla

domačo uporabo nizki temperaturi počasi kuhanje pralni 500w temperaturni regulator SUS304 iz nerjavečega jekla

SIT 207.10
SIT 218.00
-5 %
Na zalogi


Gospodinjski nizki temperaturi počasi kuhanje pralni 500w temperaturni regulator SUS304stainless jekla
Slika prikazuje :
6 litrov iz nerjavnega jekla nizki temperaturi počasi kuhanje pralni še posebej primerni za restavracije uporabo,
enostaven za čiščenje in trajno, strokovno sliko. Lahko opremljeni z sestavine zgodaj, in tudi
naredil dobro delo shranjevanje v hladilniku, nato enostavno obdelavo, pospeši hitrost jed;
in natančno izpolnjevanje potreb strank, kot so narediti pet mature govejega mesa, kuhamo 2 uri na 55 stopinj Celzija.
Vakuumsko kuhanje pri nizkih temperaturah omogoča kuhinjo, da je treba pripraviti vnaprej, saj se lahko zamrznjene in hlajene spet v nizko temperaturo, vakuumsko kuhanje in ogrevana, ko je potrebno Zmanjšuje izgubo vlage in težo. Na primer, kuhanje govedina, ne bo hudo krčenje Ohraniti bistvo hrane in začimb, ki je primerna za vse bell jedi Ohranijo barvo hrane, predvsem zelenjave, enostaven za potemnitev barva po kuhanju, ampak po počasno kuhanje z nizko temperaturo lahko ohranili prvotno svetlo barvo. Vzdrževanje hranilni vrednosti živil, ločevanje surovega soka in vode, ohranja vitamine več kot kuhalnice. Ni nafte ni potrebna ali so le majhne količine olja je potrebno.
model : SVQ-6 LAS Zmogljivost : 6 L Napetost : 220-240 V /110 V Moč : 500 W z angleški priročnik : da Dolžina notranje : 300 MM Širina notranje : 150 MM Globina Notranje : 150 MM kontrolna Plošča : na Dotik Občutljiv Enota Dimenzije : 430mm L* 175mm W *330mm H, Teža : 6.2 kg Toplote Nastavitev : 30-85 stopnjo Digitalni Časovnik : 0-30 uro + 0-59 minut Prilagodite Kalibracijo : -5 - +5 stopinj, Poraba Energije : o 500watt Pre-set Program : 8 ( P1 do P8) Material : (iz nerjavečega jekla SUS304 hrana razred)
prosimo, upoštevajte, kot beblow !!! prepričajte se, da zagotavljajo pravilne informacije(prejemnik ime,naslov in telefonsko številko ), ko se odloči,ali bo zamudo za dostavo čas,ne bomo odgovorni za to. Če izberete "prodajalca način dostave", pomagali vam bomo, da poskrbi za pošiljko po morju in dostavo do vaše najbližje pristanišče! Če je ladijski promet po morju, po prihodu namembno pristanišče, kupec treba plačati namembno pristanišče stroške (kot so terminal manipulativni stroški, dokumentov stroški, stroški skladiščenja, ekt), davka ne carinjenje in prevzem blaga. Če se odločite, DHL / ARAMEX/ FEDEX,ECT , vam bomo pomagali, da poskrbi za pošiljko v mednarodnem express in neposredno dostavo na vaš naslov, (od VRAT DO VRAT)! Če pošiljke, ki jih express, ko se je vrnila , kupec poskrbeti morate samo za to, da se plača davek, je v redu. Kupci morajo pregledati paket / blaga skrbno pred podpisom prejema blaga. Če obstaja kakršno koli škodo, se obrnite na lokalni ARAMEX / DHL / Fedex, da prosite in reklamacije ALI kontaktiraj nas v 24 ur. 1)da bi zaščitili svoje predmete in se prepreči kakršno koli škodo iz ladijskega proces, Ko se boste prejeli paket, morate pregledati predmete,če je vse v redu, potem se lahko prijavite. Če ugotovite, da stroj je poškodovano, ne prijavo in pritožbo zoper lokalne ladjar; Potem si fotografije za poškodujejo stroj in paket, takoj pošlji sporočilo za nas, pomagali vam bomo, da odpravite težave. 2), Kot je znano, vsaka država ima svojo carinsko politiko,običajno ,ko boste plačilom ,smo lahko razglasi, da nižja cena na vaš račun ,zmanjšali boste plačali za carinske tarife ,vendar ne more izjaviti tudi najnižjo ceno ,morda vzrok carinski dvoma ,svinec ne more carinjenje , bomo razvrednotiti je, kot je naš običajni izjavljam, ki bo pomagal zmanjšati ali avoide uvoz davka.

R

Izbira stranke