.

.

Ni Uokvirjena Platno Umetnosti Stensko Slikarstvo Reke In Gorska Pokrajina Modularni Slika Na Steni Plakat In Grafike Doma Dekor

Ni Uokvirjena Platno Umetnosti Stensko Slikarstvo Reke In Gorska Pokrajina Modularni Slika Na Steni Plakat In Grafike Doma Dekor

SIT 11.54
SIT 20.99
-45 %
Na zalogi


Dragi Moj Prijatelj, PROSIMO, PRIKAŽI OBVESTILA, PREDEN BOSTE PONUDBO IN PLAČILO
1.Izdelek je narejen na KITAJSKEM .
2.Negativne povratne informacije, ne reši ničesar. Če imate težave, o naših transakcij, se najprej obrnite na nas. Vedno smo pripravljeni delati stvari.
3.Če ne boste dobili predmet, ko ga plača 25 dni,se obrnite na nas; mi pa bi se potrudili, da bi to rešili !
4. Bomo ladja na naslov, ki ste ga pustili na Alibaba, ko ste jih naročili, prosimo, potrdite svoj naslov za dostavo na Alibaba je pravilen, če boste plačali. Če želite spremeniti vaš naslov za dostavo, vas prosimo, mora pustite nam sporočilo s plačilom.
Povratne informacije in Stik z nami
1 Če niste zadovoljni s to transakcijo, iz katerega koli razloga, prosimo, obrnite na nas pred odhodom nevtralne ali negativne povratne informacije. Prosimo, da nam priložnost, da storite v naši moči, da reši problem.
2 Vsi naši izdelki so bili preverjeni in pakirani v dobrem stanju pred odpremo. Če kupljenega predmeta, ki ste jih prejeli je poškodovan, se obrnite na nas ASAP, bi ga rešili.
===========================================================================
Plačilo :
1. Prosimo, bodite prepričani, da vaš naslov za dostavo pravilen. Mi bomo samo sledili vaš naslov, ki je naveden na plačilo za pošiljko.
2. Zaradi varno razlogov, ki smo jih ni dovoljeno naslov spremenite s pomočjo e-pošte. Imamo nobene odgovornosti za naslov za dostavo, pod pogojem,.
3. Plačilo mora biti prejeli v 7 dneh po dražbi se je končalo. Prosim, ne ponudbo, če jih ne nameravajo kupiti.

R

Izbira stranke