.

.

Največja Velikost Ročno Poslikane Sodobne Krog Povzetek Oljna slika Na Platnu za Hotel Dekor Brown Krajinskega Slikarstva za Dom Dekor

Največja Velikost Ročno Poslikane Sodobne Krog Povzetek Oljna slika Na Platnu za Hotel Dekor Brown Krajinskega Slikarstva za Dom Dekor

SIT 42.40
SIT 80.00
-47 %
Na zalogi


Zaradi obrtniški narava te umetnine, vsak kos ima lahko subtilnih razlik.
Če velikosti večji od 70 X140 CM ,bomo poskrbeli dostava ki jih EXPRESS, druge velikosti dostava po Kitajskem Post Registrirani Letalski Pošti.
Embalaža : Samo platno embalaže ,smo splošno uporabo mehurček vrečko in risanka pakiranje zagotoviti varnost za oljno sliko, dostava v roll . če želite prilagoditi ali skupaj z okvirjem embalaže,samo stik z nami ,lahko govorimo bolj podrobno.
Mi lahko shippping Oljna slika V 7 dneh,in da smo drugi fotografiji, kot so Oljna slika,če ste tudi vi zainteresirani samo stik z mano.
Dostava : Mi lahko ponudi vse skupaj tranzit rešitve,iz embalaže in palletizing za dostavo v pristanišče in Ladijski promet. Bomo izberete hitre prevoze za vas.Kitajska Post Air Mail Za brezplačno dostavo . drugi dostava načine tudi na voljo .
1,Olje slika je ročno poslikane ? A : Ja,Naše slikarstvo, so popolnoma ročno z našo poklicnih umetnikov. 2,Kako paket vaš Oljno sliko? A : Na splošno ,bomo dal plastični film na slikah in zajel celotno slik z mehurček paket, končno,navite na pošiljanje.(Mi ladje le platno,ne njega, če potrebujete uokvirjena, prosimo, da stik z mano) 3,Smo velik trgovec, lahko sporočite nam vaše proizvodne zmogljivosti? A : Zdaj imamo 35 poklicnih umetnikov delal v naši tovarni, smo lahko proizvede okoli 10 000 kos sodobne slike na mesec. Če ste zadovoljni z našimi elemente,prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije in celotno DRS 5 zvezdic,Hvala !!
Naše servises
A. 100% Ročno Poslikane Oljno Sliko.
B. Prilagodite katero Koli Sliko Vse Velikosti želiš sliko.
C. Hitro Odzivanje in Ladijski promet in majhna, da bi tudi sprejeti.
D. Strokovnega Prodajalca In Po-Prodajnih Storitev Vam Pomaga Rešiti Problem .
E. Trženje v Oljno Slikarstvo Več kot 20 Let , In so Specializirani za Izvoz Več kot 15 Let Izkušenj,
F. Običajno smo lahko odpremo jih z v 5 dneh.

R

Izbira stranke