.

.

Pawstrip Pet Dog Voziček Zadnje Noge Pomočnik Dog Voziček Rehabilitacijo Nastavljiv Dog Walker XXS/XS

Pawstrip Pet Dog Voziček Zadnje Noge Pomočnik Dog Voziček Rehabilitacijo Nastavljiv Dog Walker XXS/XS

SIT 83.97
SIT 98.79
-15 %
Na zalogi


Pawstrip Pet Dog Voziček Zadnje Noge Pomočnik Dog Voziček Rehabilitacijo Nastavljiv Dog Walker XXS/XS
Kako Izbrati Velikost?
Najprej morate preveriti, ali vaš jjeza je v skladu z vrsto hišnih invalidski voziček, ki jih izberete : Pet Merilne Metode : višina je razdalja med hišne nazaj in tal, in širina je najširše zadnji hip. Glede na višino in širino ga meri, da preverite, ali je merjenje v rang za model, ki ste ga izbrali.
Višina nastavljanje in fiksiranje : Ko Nameščate ali prilagajanje naprave, youonly treba izgubili dva vijaka, ki so prikazani v tej Sliki, in nastavite ustrezno višino za vašega ljubljenčka, in tesen dva vijaka, da pritrdite višino.
Širina Prilagoditev : Če želite prilagoditi širino, odvijte vse vijake na hrbtni strani, in nato potegnite ven, da nastavite za ustrezno širino za vašega ljubljenčka. Običajno, širina bi morala biti nekoliko večja od širine hišne bokov.
Dolžina Prilagajanje in Določanje Načina Strani Bar : odvijte vijake, označene, in nastavite pravilno dolžino za hišne živali, in nato zategnite vijake za dokončanje dolžina prilagoditev.
Opomba : V theadjustment če naprava ni nastavljiv ali prilagodite obseg ni dovolj, prosimo, izgubili jeklene žice gleženj patron prvi (Prosimo, oglejte si stran prilagajanje gleženj patron. Ko boste dobili pravilno širino, privijte vijake za pritrditev in popolne prilagoditve.
Hišne Potrebščine SpecilistDa Bo No. 1
Ustanovljena je bila v letu 2011 je Naše podjetje se nahaja v največjih svetovnih blagovnih trgovini na debelo trg-Yiwu mesto.
Smo acompany, ki opravljajo hišne potrebščine, kot so hišne postelje , blazine za hišne živali , oblačila za pse , za hišne živali
igrače za hišne živali oblačila , pes povodec , pet prevoznik ,itd.
Imamo lastno raziskovanje in razvoj oddelka,OEM, je dobrodošel.Prepričani smo, da naša kakovost,storitev in novih proizvodov, ki bodo
poziv za naše poslovanje in prijateljstvo.Želijo, da imajo priložnost delati z vami.
ODPREME, Ko si mesto in da,prosimo izberite način dostave in plačila za naročila vključujejo, ladijski promet pristojbina. Ne moremo jamčiti čas dostave mednarodnih pošiljk zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah. Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine,posredniške provizije,carin in davkov za uvoz v vaši državi. Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke. Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov,in kupci, ki so odgovorni za carine .
VELIKOSTI ALI FIT VPRAŠANJA velikosti so ponazorjene s posebnimi meritvami na podrobne specifikacije.Prosimo, preverite specifikacije preden postavite naročila. Običajno dovoljena razlika v velikosti približno 2-3cm v merjenje. Če vam velikost ne fit vas,prosimo, obrnite na nas neposredno.
Vrnitev&Vračilo, si oglejte paket in predmete skrbno po prejemu. Če so kakršne koli težave,samo prosimo, da nas kontaktirate.Vodnik za ukvarjanje s problemi, kot sledi :
BARVNA NEUSKLAJENOST
Razlika v barvi mogoče zaradi nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor,osvetlitev,ozadja itd.Vendar,če mislite, da predmeti, ki jih prejmete v napačne barve,prosimo, obrnite na nas, da vidim, če je vračilo je možno.
POVRATNE informacije
Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni. Če imate kakršne koli težave,vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.
Potrudili se bomo rešiti vse težave in vam zagotovimo najboljšo storitev za stranke.

R

Izbira stranke