.

.

Pravo Fotografijo Ljubica Skp Rokavi Odpiranje Nazaj Žogo Obleke Peneče Kristalno Poročne Obleke 2017 Stopenjski Til Poročne Obleke FW77

Pravo Fotografijo Ljubica Skp Rokavi Odpiranje Nazaj Žogo Obleke Peneče Kristalno Poročne Obleke 2017 Stopenjski Til Poročne Obleke FW77

SIT 242.68
SIT 285.50
-15 %
Na zalogi


Opozorilo Prosimo, Da :
1.Če imate kakršne koli dvome, ali potrebujejo pomoč,prosimo, ne oklevajte v stik z nami. Prav tako lahko pošiljate sporočila nas, ali govorite z nami na spletu.Vam bomo odgovorili v roku 24 ur.
2.Vse spremembe, velikost/barva/posebna reauests niso sprejemljivi po naročilo presega 24 ur.
3.Če presegati 24 ur,velikost,prosimo, pošljite sporočilo na nas, da preveri, če je še vedno mogoče spremeniti velikosti,barv in podrobnosti.
Prosimo, tako odloži čas obdelave vašega naročila. Če vaše naročilo presega 48 ur, in tako smo začeli z obleko,smo le lahko povrne 50%, če želite preklicati naročilo.
4.Če je vaša velikost plus velikost (16 W,18 W,20 W,22 W,24 W,26 W),smo morali morda plačali več $15-$30.
5.Cena je samo za obleko,ki ne vključuje nobenih dodatkov, kot so rokavice,jakna,poročni veil,petticoat. Če želite, se,prosimo, obrnite na nas o podrobnostih.
6.Za nekaj obleke, da ni slike, za zadnji del podrobnosti,bomo to čipke gor ali zadrgo navzgor po slog. Če so vam všeč je nazaj z Čipke-up ali pa,prosim, povejte nam v času.
7.Barva zastopanje se lahko razlikujejo glede na različne monitor. Za nekatere obleke, ki je referenčno sliko,pravi obleko, ki bo malo drugačen kot izvirno sliko. To bo približno 90% podobno kot sliko.
8. Včasih bo DAVEK iz svoje Navade. Povezano je s yout države, nacionalne politike. Prodajalec ne more nadzorovati. Hvala za vaše razumevanje. 9.Če ne, povejte nam,bomo vaše obleko kot standard NAS velikosti, kot je naš velikost grafikona.
Če morate po meri narejeno obleko,prosim, pustite nam sporočilo, da nam poveste vaše pravilne meritve, ko oddate naročilo : Prsi,Pas,Boki,Svojo višino od vrha glave do tal ne čevlji,vaš višina pete,z ramo ob rami,roko dolžine,Bicep,Armhole.
10.Vse naše obleke so po meri narejene,nismo sprejeli vrnitev obleka, če ni problemov kakovosti.
Če obstajajo težave s kakovostjo,prosimo, da se oznake na obleko (ne rezani oznake)in stik z nami.potrudili se bomo rešiti problem za vas.

R

Izbira stranke