.

.

Prilagodljiv Poročno Dekoracijo z Imenom in Datum Knjiga Gostov DIY Platno Obiskovalcev Osebno Poročni Tuš svate Uslug

Prilagodljiv Poročno Dekoracijo z Imenom in Datum Knjiga Gostov DIY Platno Obiskovalcev Osebno Poročni Tuš svate Uslug

SIT 29.99
Na zalogi


Opis :
-Material : netkanih Tkanin
1. Edinstvena knjiga gostov alternativa.Zelo edinstveno idejo, če iščete nekaj posebnega in osebnega.
2. Enostaven za uporabo. Pravkar zapustil svoj podpis na njej.Lahko načrtujete, kaj vam je všeč.
3. Ta Podpis drevo, ki je Idealen za številnih priložnostih,Poroko,Zabavo,Rojstni dan,Diploma,baby tuš ali družinske obletnice.
4. To netkanih Tkanin poročna knjiga gostov obleko za 100-200 ljudi.lahko se odločite, bo ustrezala vašo velikost vzorca.
5. Dobra trgovina s spominki ,Obstaja veliko različnih slog vzorec, ki ga lahko izberete.
Paket Je Vključeno :
1 kos Podpis Knjiga Gostov +1 kos Okvir
led : Na plakat, ki bo po meri z vašim imena, dogodek datum in sporočila.Lahko prilagodite vse informacije, ki jih potrebujete. lahko me pusti sporočilo o besedah, ki jih potrebujete za tiskanje na to.
>>> Pozornost : 1. Prosimo vas vljudno svetovali, katero ime in datum, ko želite, da meri na Platnu, Knjiga Gostov, smo lahko samo poskrbi vaše naročilo, ko vaše potrditve. V nasprotnem primeru, če 2 dni nismo prejeli vašega odgovora,bo pustite prazno. Vljudno razumeti. 2. To je narejeno po naročilu,pls omogočajo 5-7 delovnih dni za proizvodnjo. 12-18 delovnih dneh ZDA/Avstralija/Kanadi s e-paket, 25-35 delovnih dni za druge države, ki jih na kitajskem post. Če hitra dostava potrebno, obrnite neposredno na nas za pomoč. poroka dekoracija,casamento,poroka,poročna vabila,baby tuš,stranka dekoracija,poročni uslug in darila,rojstni dan okraski otroci,osebe blago,dekoracijo mariage,noč čarovnic,poročna darila za goste,dekoracijo,bachelorette stranka,baby tuš okraski,decoracion boda,poročna dekoracija,organza Vse elemente, ki so Ročno merjenje, bo obstajala 1-2 cm odklon,upam, da boste lahko razumeli. Obstaja majhna razlika med sliko in pravi element, ki ga povzročijo svetlobni svetlost,upam, da boste lahko razumeli.

R

Izbira stranke