.

.

Separ E05030K za swk2000/serije 5 lučka za gorivo dizelskih motorjev vode ločilo filter ZAMENJAVA ZA 300FG

Separ E05030K za swk2000/serije 5 lučka za gorivo dizelskih motorjev vode ločilo filter ZAMENJAVA ZA 300FG

SIT 4.00
Na zalogi

Separ E05030 K za swk2000/serije 5 lučka za gorivo dizelskih motorjev vode ločilo filter ZAMENJAVA ZA 300 FG Material : plastika papir
Tip : Filter Element
Del Št. : 00530 ( Separ 2000/5 element)
Višina : 27 mm
Dolžina : 76mm
Širina : 76mm
Poreklo : Kitajska opis Izdelka Naše podjetje specilized v Filter in Filter komponent storitev. Da bi zadovoljili povpraševanje na trgu , vam ponujamo pod kakovostne izdelke, s najboljša cena : Zračni filter, lube filter, filter za Gorivo, Hidravlično olje, filter Olja-zračni separator,goriva, vode ločilo,high-density filter, Filter element za žična erozija, filter Kabine zraka in drugi filter.Lahko naredimo po meri izdelek, kot ne-coventional vrsto filtra. oem : 300fg bo ustrezala težka tovornjak : motor enota ,tovornjak tok : 810 L/uro opis Izdelka naše podjetje specilized v Filter in Filter komponent storitev. Da bi zadovoljili povpraševanje na trgu , vam ponujamo pod kakovostne izdelke, s najboljša cena : Zračni filter, lube filter, filter za Gorivo, Hidravlično olje, filter Olja-zračni separator,goriva, vode ločilo,high-density filter, Filter element za žična erozija, filter Kabine zraka in drugi filter.Lahko naredimo po meri izdelek, kot ne-coventional tip filtra tega izdelka uporabite ahlstrom papaer , ta izdelek uporabljajte tehnologija varjenja,in tesnilni obroč je po visoki temperture olje resis tant test,obljubimo kakovosti je najboljši
Politika Vračanja
·Če niste zadovoljni z vaše naročilo, ga lahko vrnete/exchange v 14 dneh, s polno vračilo denarja (razen prevoz) tako dolgo, kot so izdelki v izvirno obliko. prosimo vas, da nas kontaktirate, preden boste ladja vaše naročilo nazaj, povedali vam bomo, povratni naslov, Ko smo prejeli paket, bomo povračilo ali izmenjave za vas . Vrne element, ki mora biti v prvotno stanje.
·Smo sposobni za vračilo denarja brez ladijskega stroškov.
Stik z NAMI
1. Zadovoljstvo strank je zelo pomembna za nas in naše povratne informacije rating odraža to zadovoljstvo.
2. Če imate vprašanja, naše Storitve za Stranke štabi dobrodošli na e-naslov ali pokličite nas. Trudimo se, da bi odgovorili na vsa vprašanja in odpravite vse težave kar se da hitro, kot je mogoče. Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas, preden ponudbe! Hvala.
3. Prosim email nas pred odhodom koli negativne povratne informacije, ali odprite katerega koli spora o aliexpress. Nam je mar za naše cenjene stranke, in bodo vedno poskušali pomagati. Tako da, če imate kakršne koli težave, vas prosimo, e-mail nam takoj.

R

Izbira stranke