.

.

ellyfish Zaščita / Floating Napihljivi Bazen Hot Prodaje Napihljivi Bazen Za Odrasle Morje, Bazen Z Neto

ellyfish Zaščita / Floating Napihljivi Bazen Hot Prodaje Napihljivi Bazen Za Odrasle Morje, Bazen Z Neto

SIT 598.00
SIT 650.00
-8 %
Na zalogi

ellyfish Zaščita / Floating Napihljivi Bazen Hot Prodaje Napihljivi Bazen Za Odrasle Morje, Bazen Z Neto
Ne meduze! Ustvarite Meduze prosto plavati področju off vaš čoln ali dock v nekaj minutah!
Kopriva Neto ČOLN BAZENI so prenosni bazeni, ki vam omogočajo, da plavati v meduze okužena voda in ne ožge.
Na tisoče plavalci so bili z uporabo naše visoke kakovosti bazenih za več kot 10 let.
Trpežna in enostavna za uporabo, Čoln Bazeni pomnožite svojo poletno zabavo.
Velikost
Cena za 5*5*3 metrov ali prilagodite 10×10 m, 10×8, 10×6 m, 8×8m za squareness eno. Premer 6-10m za krog bazen, vendar smo lahko to storite več, večje, če boste potrebovali.
Material
0,9 mm PVC ponjav za cev
HDPE mreže velikost 2 cm pridržite, da meduze iz bazena
Barve
V različnih barvah
MOQ
1pc
garancija
1years
Pribor
vrečka, zračna črpalka, popravilo kit
Logotip
mi lahko pint vaš logotip, websit ali tel na napihljive
OEM
Sprejmite
Pakiranje
Izvoz standardni pvc ponjav
Dostava
Z zraka ,Po morju ali express
rok plačila
T/T, western union ,
Delively čas
v roku 5-10 dni po tem, ko naročilo potrjeno
Pogosta VPRAŠANJA
1) Kako dolgo bazenih nazadnje?
Ta se razlikuje glede na uporabo, nego in okolje, vendar je nenavadno, da vidite, Koprive Neto Čoln Bazen trajajo manj kot 10 let. Najbolj zadnjih 15 let ali več, in veliko bazeni, ki so več kot 20 let, ki so še vedno v uporabi.
2) Kako boste obdržali bazen okrogli?
Mirnejša pogoje in manj vetra in ali trenutno je prisotna, bolj Koprive Neto Čoln Bazen imajo krožno obliko. Če je bazen začasno postane ovalne, ledvic oblikovane, ali polmeseca oblikovan, št plavanje območje je izgubijo, to je samo začasno različne. Vsi čolni (motor ali jadra) "jadro" sem in tja na eno sidro. Močnejši veter, ki je bolj jadranje, dokler so prečkanje nekaj deset metrov. Vsako bazen, vezane na stern bo vlekel naprej in nazaj. Obstaja več rešitev, kot so dva sidra, stern sidranje, ali krajše rode, ki lahko ustavi jadranje (nikoli niz prekratek, a rode, kot bi bilo varno pod pogoji). Druga možnost je, da uporabite uzda privez line iz svoje sidro line na zadnji cleat ali vitel. Obstaja podroben opis te tehnike v bazen navodila. Linij, vezanih od strani kravato
3) Kako skrbi za svoj bazen?
Najboljša stvar, ki jo lahko naredite za vaše Koprive Neto Čoln Bazen je, da je stran z ostrimi predmeti, kot so fekalijam in ostrih kovinskih delov na čolnih. Ohraniti svoje mreže bolj prožna in manj brezbarvne v preteklih letih, sperite z vodo, bazen s sladko vodo po uporabi in pred sušenje in shranjevanje. Ob koncu sezone, se namakate v bazenu v posodo (a smeti lahko dobro deluje), z zelo blage količino detergenta, preden izpiranje, sušenje in shranjevanje.
4) Ko potegnem bazen iz vode, ne bo ga je treba pokriti z meduze?
Št. Za razliko od sidro linijo, ki jo potegnite navzgor skozi plavanje meduze (in ki včasih prihaja do prekrita z lovke), meduze so spodaj in zunaj Koprive Neto Čoln Bazen, ko je bazen je v vodi. Meduze niso v prostor, ki ste vleče bazenu skozi. Če meduze ne pridejo v stik z globo očesa so diapozitiv izklop, tako zanemarljiv znesek, če vse stingers. Še nikoli nismo slišali za vsakogar, kako peče, medtem ko pridobivanje bazen.
5) Ali v bazenih res deluje? Lahko meduze želo skozi rešetke?
V mrežnimi očesi na bazenih z neccessity porozne tako, da voda steče skozi bazene in omogočajo bazeni, da delujejo kot plavati področjih. Od mrežnimi očesi ni neprepustne pregrade, to je teoretično mogoče, da so nekateri stingers bi se lahko počutil prek neposrednega stika z meduze skozi rešetke. Ni zagotovila, da uporabniku ni peče skozi bazen mreže. Zaradi rahlo možnost, da bi nekdo morda peče prek mreže ne priporočamo bazeni se uporabljajo za vsako osebo, ki zaradi fizičnih ali čustvenih razlogov, ne more tolerirati, tveganje meduze želo.
Ne priporočamo, da v bazenih se uporablja kot zaščita proti nekatere vrste meduz. Ti med drugim vključujejo, na Portugese Človek O'War (ki ni tehnično meduze), in nekatere zelo strupenih meduz, mnogi, ki so pogosto najdemo v tropskih vodah, kot osa in Irukandji meduz. Na Atlantski Obali, portugalski Človek'O Vojne lovke lahko zrastejo do 20 ali 30 metrov dolgo. Na ta dolžina, ki bi jih lahko ovijte okoli bazena. Poleg tega je dokumentarna dokazila, da Človek'O Vojne stingers lahko prodrejo skozi latex rokavice, ki so neprepustne pregrade, in večje debeline od mreže v bazenih.
Ne priporočamo uporabo v bazenih za zaščito pred zelo strupenih meduz. Plavalci bi se izognili vode naseljujejo teh bitij.
Ne priporočamo uporabo v bazenih, ki jih ljudje, ki bi se lahko potencialno hude alergijske reakcije na meduze piki.
6) Kako sem popravilo mrež?
Čeprav Koprive Neto BAZENI so narejeni iz najbolj dragih, zahtevnih in najlažji hi-tech kompozitni materiali, ki so na voljo, solze ali luknje lahko občasno pojavijo - skoraj vedno iz spregledati ostrimi predmeti, kot so fekalijam, školjk, ostrig, ali izpostavljene vijaki. Za enostavne neto popravila, nosijo iglo in nit (po možnosti

R

Izbira stranke