.

.

Iz nerjavečega Jekla Zraka Vent Louvred Žar Kritje Prezračevanje Louvre Rešetka 228mm

Iz nerjavečega Jekla Zraka Vent Louvred Žar Kritje Prezračevanje Louvre Rešetka 228mm

SIT 9.89
SIT 10.99
-10 %
Na zalogi


1) 100% originalne izdelke!! 2) Strokovno narejene izdelke, ki jih naši usposobljeni obrtniki!! 3) Imamo preprosto poslovni cilj dali velik razpon izdelkov, po najboljši možni ceni. Zavedamo se, naš uspeh bo le prišel iz naše stranke zadovoljstvo.
1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT. Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 2) prej ste plačali, prej bomo dostavili vašo. Plačilo mora biti vložen v 3 dneh po naročilu. 3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.
1). Prepričajte se, da je naslov pravilen, običajno smo lahko pošiljate predmete v roku 2 delovnih dni je plačilo opravljeno, in ne več, kot je obljubil, 7 dni dobavni rok. 2). Večina državi čas dostave je o 15-60 delovnih dneh, vendar se nekateri blago dostave lahko imajo zamude zaradi napačnega ravnanja prevoznika, carinski zamudo, uvozne tarife, nacionalnih političnih strank, ali druge okoliščine, ki so izven našega nadzora. bomo podaljša dobavni čas in prosim vas odpuščanja. 3). Če potrebujete več hitro dostavo, se obrnite na nas za uporabo EMS, DHL, TNT, ekt in plačati dodaten tovorni stroškov. 4). Za ruske strankam, ne pozabite, da nam ponujajo svoje polno ime, ali je vaša parcela ne more biti pravilno dostavljena v vaš konec, in ne bomo nosijo izgubo.
1). Prosimo, navedite vaše zahteve za sporočila, kot so barve, embalaže, vrednost izjava, itd, ko bo plačilo. 2). Delamo od ponedeljka do petka, prosimo za razumevanje, če ni odgovora v vikend. Hvala. 3). Prizadevamo si za 100% pozitivne povratne informacije in potrebujejo vašo podporo, ki nam jo daje 5 zvezdic~~ 4). Če niste zadovoljni zaradi kateregakoli razloga, se najprej obrnite na nas, bomo lahko odpravili težavo, dokler ne boste zadovoljni. Najlepša hvala za vašo pomoč.

R

Izbira stranke