.

.

Vroča Črna Morska Deklica Prom Obleke Backless Čipke Aplicirano Kroglice Zamah Vlak Kristalno Realne Slike Formalno Večerno Obleko

Vroča Črna Morska Deklica Prom Obleke Backless Čipke Aplicirano Kroglice Zamah Vlak Kristalno Realne Slike Formalno Večerno Obleko

SIT 123.37
SIT 169.00
-27 %
Na zalogi


Q : Kako daleč vnaprej naj bi mojo obleko?
A : krojenje čas za najbolj posebne priložnosti in svate obleke je 7business dneh, vendar nekatere obleke z več e laborate modelov ali podrobno, utegne trajati dalj časa, da prilagodijo. Krojaštvo-krat, so označene na vsaki dresss strani izdelka,. Dobavni rok je 3-8 delovnih dni.
Q : ali Lahko ugotovim, vrnitev ali odpovedi obleko, če sem spremeniti svoj um?
A : Tudi standardne velikosti obleke so narejene, da bi za vsako stranke. Po meri narave naše obleke pomeni, da naš preklic in vrnitev politike, ki je strožja od drugih elementov, zato je pomembno, da se da skrbno.
Q : ali Lahko ugotovim, da bi to obleko v drugačen slog/tkanine/dolžina?
O : Vsaka obleka je skrbno prilagojene, da se ujemajo točno tisto, kar vidite na fotografiji, in na žalost ne moremo spremeniti slog, dolžina ali material na kakršen koli način.
Q : ali Bo moje obleko točno ujemajo z barvo vidim na vaši spletni strani? O : morda Obstaja majhna razlika med dejansko dresss barve in vsebino, ki jo vidite na fotografiji glede na vašem računalniku spremlja nastavitve zaslona.

R

Izbira stranke