.

.

Čisto nov originalni DVD-RW Optični Pogon Plošče za Dell Latitude E5410 FVR7J

Čisto nov originalni DVD-RW Optični Pogon Plošče za Dell Latitude E5410 FVR7J

SIT 16.13
SIT 16.98
-5 %
Na zalogi


Ime Izdelka :
Chasssis in Kritje
Št. Dela :
FVR7 J
Pogoj :
Nova
Združljivi Modeli :
za Dell Latitude E5410 Nasvetov : 1.Prenosni deli so profesionalne izdelke, prosimo, preglejte slike in Številka Dela, ko si naročanje. Če niste prepričani, ali kaj potrebujete, se lahko obrnete na nas online storitev za stranke, bomo odgovoriti v najkrajšem možnem času. 2.Prosimo, preverite vaše podatke o naslovu in pred vašim naročilom, poštna številka, naslov, polno ime in telefonsko številko. Čezmejni prevoz je negotova. Napačen naslov ali express zamudo, se najprej obrnite na nas, potrudili se bomo, da vam pomaga, da se blago. 3.Če dostave je uvoznih dajatev, davkov ali dajatev, kupec mora plačati za njih, te pristojbine niso vključene v predmet, ceno ali stroške dostave.
Napovedi :
Trudimo se, da bi služil našim vsako stranko najboljše, kar smo lahko.
Povrnili vam bomo vam za izdelke vrnejo v roku 7 dni od vas prejemajo iz kakršnega koli razloga. Celotno vračilo bodo imeli če so stvari vrnile v prvotno stanje.
Blago, ki je poškodovana ali manjka komponent je ne vrača.
Kupci, ki so odgovorni za povratni prevoz z ustrezno embalažo.
Na prejemanje elementov, povrnili vam bomo takoj.
Garancija In Vzdrževanje :
Nudimo 180 dni garancije.
Kupci, ki so odgovorni za vračilo poštnine za garancije predmetov.(V večini primerov bo kupcu le, da se vrnete problem komponente namesto celotnega paketa.).
Pred vrnitvijo elemente, prosimo, poskrbite, da boste dobili naše (prodajalca) povratni naslov in napišite "darilo" na dostavo podrobnosti stanja. Prosimo, uporabite rednih poštnih storitev in nam pošljite številko za sledenje. Takoj, ko bomo prejeli elemente, bomo popravilo ali zamenjavo jih ASAP.

R

Izbira stranke