.

.

visoko čistega Kovinski Bizmut, Bizmut ingot, Bizmut 99.99% pure , 1000g+ neto na paket.

visoko čistega Kovinski Bizmut, Bizmut ingot, Bizmut 99.99% pure , 1000g+ neto na paket.

SIT 40.53
SIT 42.66
-5 %
Na zalogi

Druga možnost za vas, samo kliknite da, če boste potrebovali več kot 2 kg ,pleaes, da nas kontaktirate za ceno! Cene se lahko zniža, če se velike količine!! SAMO STIK!
visoko čistega Kovinski Bizmut, Bizmut ingot, Bizmut 99.99% pure , 1000g+ neto na paket.
Bizmut je, beli, kristalni, krhka kovina z rožnate odtenek, to je najbolj diamagnetic vseh kovin, in toplotno prevodnostjo, ki je nižja od kovinskimi razen živega srebra. Ima visoko električno upornost, in največji Dvorani učinek kovinskimi (ki je največja v električni upor, ko se dajo v magnetnem polju). Bizmut, ki je stabilen za kisik in vodo, vendar se raztaplja v koncentrirana dušikova zraka. Vse bizmut soli tvorijo netopne spojine, ko je dal v vodo.
Uporaba :
Kovinski bizmut se uporablja v proizvodnji nizko tališče spajkah in taljiv zlitin, kot tudi nizko toksičnost strel in ribolov sinkers. Nekatere bizmut, ki so tudi spojine, ki se proizvajajo in uporabljajo kot zdravila. Industrija omogoča uporabo bizmut spojine kot katalizatorji v predelovalnih dejavnostih akrilonitrilom, izhodiščni material za sintetična vlakna in gume.
Fizikalne in kemijske indeks : Tališče (°K) : 544.5 Vrelišče (°K) : 1883 Videz : Trdo, krhko, jekla-siva kovinski z rožnate odtenek Atomski Radij (pm) : 170 skupnosti za Atomsko Prostornina (cc/mol) : 21.3 Kovalentne Polmer (pm) : 146 Atomsko Število je : 83 Atomska Teža : 208.98037 Element Klasifikacije : Drugi Kovinski Odkril : Znano je, da antiki. Odkritje Datum : n/a (ni Znana) Ime Izvora : nemščina : bisemutum, (belo maso), ki je Sedaj zapisano wismut. Gostota (g/cc) : 9.8
Paket vključuje :
1000g kovinski Bizmut
Slike so samo za referenco, ni enako težo kot opis :
Dobre Povratne Informacije
Naši Delavnici in izdelkov

R

Izbira stranke