.

.

RB1065M / Lisa Gumb, Akril Nosorogovo Gumb s Kolenom za Otroka Dekoracijo,Cvet Centrov/Mešanih Barv

RB1065M / Lisa Gumb, Akril Nosorogovo Gumb s Kolenom za Otroka Dekoracijo,Cvet Centrov/Mešanih Barv

SIT 89.95
Na zalogi


Vljudno prosim preberite podrobnosti informacije, kot naslednje, preden postavite naročila.
Če postavite naročila,to pomeni, da imate acquiescently dogovorjeno z naše naročila, obvestila spodaj,zahvaljujemo se vam za vaše sodelovanje.
Imajo veliko časa v naši trgovini.
Da Bi Obvestilo :
1.Sprejemamo večino naročil in custom-made naročila.Vse poizvedbe, vas prosimo, da nas kontaktirate,potem pa bomo poslali podrobnosti kotacije v roku 24 ur.
2.Velikosti, ali ukrepov, za vse elemente, ki so približno ukrep človeški.To je izpod nadzora, da točno isto postavko v vsako naročilo,vendar si bomo prizadevali, narediti NAJBOLJŠE za vas.
3.Prosimo, upoštevajte, zaradi razlik v predelovalnih dejavnostih časa, lahko pride sightly odstopanj v barvah in sightly različnih šivanje ali handwork na izdelke od proizvajalca,to je izven našega nadzora in bo poskusil narediti najboljše, kar je mogoče.
Dostava Notic e :
1 Rok Dobave :
Prosim, ne sodnik, čas dobave, kot Aliexpress pokazale,da ni pravilna.Na splošno bo trajalo, 15-45 dni za dostavo v razvitih državah do leta Hong Kong Air Mail,China Air Mail Pošti ali epacket.To bo trajalo celo 60 dni za dostavo v nekaterih državah enkrat.To je univerzalni pojav,če ne morete nositi to,prosimo, izberite DHL za ladijski promet,je še hitreje.
2 Express :
Na splošno smo ladje, ki jih DHL.Vendar, če je vaš naslov je oddaljena za DHL in jo pobral DHL za dostavo,mi lahko ladja z drugimi express podjetja,kot so EMS,Fedex,TNT,Aramex ali UPS,vljudno prosim opomba.
3 Incompleted Sledenje Podatkov :
Ko vidite, da se ni sledenje podatkov na aliexpress po tem, ko smo ladjo iz vaše naročilo,prosimo, ne skrbite.Sledenje, se informacije lahko ne bo prikazano na aliexpress ko smo poslali naročila.Na splošno to bo trajalo približno 3-10 delovnih dni, da bodo prikazani.Prosimo, bodite bolj potrpežljivo čakati na to,zahvaljujemo se vam za vaše sodelovanje.
Povratne Informacije & Stik
1 Prosim, NE pustite, negativen ali nevtralen povratne informacije če se počutite neprijetno o naših serivce in izdelkov,prosim, obrnite na nas in bomo poskušali naši moči, da reši problem, takoj za vas.
2 100% Zadovoljstvo Zagotovljeno,vedno smo poskušali naše najboljše, da bi zagotovili najboljše storitve in izdelke za naše stranke.Za vse pripombe in povratne informacije, se obrnite na nas.
Garancija & Vrnitev
1 poškodovano blago je potrebno vrniti v roku 14 dni od dobavni rok.
2 Samo okvarjeni izdelek bo na voljo exchange ali kreditov trgovina.
3 pridržujemo si pravico, da zavrne vse donose za naše razlogov.
4 Kupcu povrne stroške prevozov v vsaki situaciji .
5 Mi ne bo odgovorna, da stranki za kakršno koli škodo, ki presega znesek denarja, ki je stranka dejansko plačali.
Katalog Akril Nosorogovo Gumbi
Barvno shemo Gumb Znanja
Barvno shemo Akril Okrasnih
Posebne Barve : No. 13,Št. 14,No. 18 in Št 55;
Sprejeti Vsako Nosorogovo Barvne Kombinacije Za Ta Gumb.
Prosimo, izberite barve iz barvne grafikon spodaj in pošljite nam sporočilo o vrstnem redu,hvala. V mininum da je 144pcs za VSAKO barvno kombinacijo
Gumbi v različne oblike in barve
Vroče Prodaje Gumbi
(Prosim kliknite na spodnje slike za prikaz cene)

R

Izbira stranke