.

.

PROFESIONALNA Torba za Fotoaparat torba Torba ZA CANON, NIKON, SONY PENTAX PANASONIC SONY Laptop Torba Potovalna Torba B017

PROFESIONALNA Torba za Fotoaparat torba Torba ZA CANON, NIKON, SONY PENTAX PANASONIC SONY Laptop Torba Potovalna Torba B017

SIT 40.84
SIT 42.99
-5 %
Na zalogi


MATERIAL : NAJLON
N. W : 0.83 KG
VEN VELIKOST : 44*25.5*19 CM
Plačilo
1. Sprejmemo samo plačila preko PAYPAL računa.
Dostava 1.Obvestilo o pošiljanju bodo po e-pošti, ko bo vaše naročilo je bilo poslano. 2.Vaše naročilo bo odpremljen v roku 1-2 delovnih dni, ko bomo prejeli vaše plačilo. 3.Ne bomo ladja na soboto, nedeljo ali praznikih.
4.Če potrebujete hitro express, boste morali plačati dodatne postcharge in se obrnite na nas, preden se odločite za nakup.
Stik Z Nami
Spoštovani kupci, zahvaljujemo se vam za poslovanje. Vaše priznanje bo nas več prepričani, da razvijejo poslovne in boljšim.
Naš cilj je, da poskrbite, da ste srečni kupec in prijetno nakupovanje pri nas. Zavedamo se, skrbi in frustracije, ste morda, in ne bodo naše prizadevanje, da odpravite težave. Prosimo, da nam priložnost, da odpravite vse težave.
Smo rokovanje velikega obsega e-pošte vsak dan. Prosimo, dovolite nam, da odgovori vaš e-pošti v roku 24 ur. (Ponedeljek Sobota).

R

Izbira stranke