.

.

HXY 20PCS Matt Črno Barvo Podaljša vozni vrtljivi z obročem in Q-obliko snap odpravljanje ribolova ribolov pribor

HXY 20PCS Matt Črno Barvo Podaljša vozni vrtljivi z obročem in Q-obliko snap odpravljanje ribolova ribolov pribor

SIT 3.18
Na zalogi


Naše podjetje se v glavnem proizvaja in prodaja ribolov reševanje pribor Hu Xin Yi , vključno z zglobi, snap, kljuke ,vrtljivi in snap kljuke, float sedeži, vodi kos sedeži in gumijasti zamaški ipd. , podporo po meri predelavo (OEM), dobrodošli na pogajanja sodelovanje !
Za ribolov krapa hrani paše navade krap, ribištvo mora sprejeti "pasivni" ribištvo (za pridneni ribolov). Po izbrani ribolov, držati palico, ki je čakal potrpežljivo, čez čas, ko pole za nove vabe. Še posebej ribe star pojavil okoli položaj, ne kot krap ribiško palico, kot je pogosto črpa, ali plašen, pameten, zvit krap bo strah off. Praksa je pokazala, da se spreminja vabe preveč pogosto napačno omenja več-krat, jo bo motijo krap pogoltniti, izgubijo možnost, da ugriz. (naše krap ribiških proizvodov, ki imajo dobre prikrivanje, in se ni enostavno, da bo našel
za krapa, ki močno izboljša ribolov verjetnost!)
1.Premične obrnite gladko, super napetosti 2.Pod silo okoliščine, vrtljivi lahko tudi prilagodljiv 3.Ta snap, ki se uporabljajo za veliko različnih delov ribolov, je vaš dober ribolov pomočnika : ; primeren za priključke, kot so mehke vabe, težko vabe, vodi vodja kljuko, bleščicami , lahko priključi udobno in hitro, pole linijo, morskih palico skupine, od skupine, iz laksa, halleluyah laksa priključek itd. kot eksplozivnih kljuke, kljuke, vab, vodi in tako naprej.Leteči krožnik, ribolov pole črto, ki povezuje pošasti, skoraj vse lahko uporabite.

R

Izbira stranke