.

.

Visoko Quanlity Navpični Toplotni Zapiranje Stroja za lepljenje in tekoče ,zrnca paket

Visoko Quanlity Navpični Toplotni Zapiranje Stroja za lepljenje in tekoče ,zrnca paket

SIT 332.50
SIT 350.00
-5 %
Na zalogi

To zapiranje stroj je primeren za plastično vrečko hrane paket, pa lahko datum črno kodo in tiskanje črno številka serije na packge vrečko v času tesnjenje. Celoti iz nerjavečega jekla, telo stroj,quanlity je zanesljiv.
FRD-1000 Solid-ink codiong band fotke je nov model samodejno plastično folijo, zapiranje stroj, ki vključuje barvno tiskanje, tesnjenje, stalen prenos izdelkov, s čisto in svetlo vzorec na tesnilni del, barvo izbrati, hitra tiskanje in instant suhi, in priročno, če želite spremeniti znake.
SPECIFIKACIJA
Specifikacija
Model
FRD-1000-III
napetost
110/220 V 50-60 Hz
moč
750 W
Tesnjenje hitrost
0-12m/min
Tesnjenje širina
6-12mm
Temperaturno območje
0-300
Max. tekoči nakladanje
3kgs
Tiskanje kategorije
Solid-ink printing
teža
39kg
Pralni velikost
1060 X640 X970mm
Pralni Delovanje : Vrečke vir desne proti levi.
Vzorčenje set je vključen v vse številke in vzorčenje črke . Ker vsa podjetja imajo različne potrebe, vam predlagamo nakup posameznih črk po meri izbral za vašo edinstveno aplikacijo.
Je neobvezno reliefna ali črno črnilo izbire.
Rezervni deli kit je vključena z dodatnim varovalke, Teflon trakov in zob pasovi.
Ob nakupu stroja , poslali vam bomo enostavno demage del brezplačno . kot teflon trakov in zob pasu , vam ni treba skrbeti, če naprava je enostavno demage del je zdrobljen , kako to storiti . Vedno smo se sprejme stališče naše stranke . Poskušali naše najboljše, da bi stranka več udobja z našega stroja .
Dodatki : Power line, električni controll polje, čitljivo polje , zob pasu , teflon trakov, zaščitne cevi , izvijač , nastavite stroj za zapiranje širina .
Pralni slike :
Tesnjenje vzorcev :

R

Izbira stranke