.

.

Neodvisni dim Optični Detektor Dima z DC9V Baterije dima alarm H363

Neodvisni dim Optični Detektor Dima z DC9V Baterije dima alarm H363

SIT 6.90
Na zalogi


1. Neodvisni Fotoelektrično Dima Detektor( Express ni dovoljeno pošiljanje baterije,tako da boste morali kupiti baterije )
Tehnične Specifikacije
Napajanje : 6 F22 DC9 V baterije
Obratovalni tok : ≤7u A
Opozorilo tok : ≤20 ma
Okolje Delovanja :
Temperatura : -10-+50
Relativna Vlažnost : ≤95%, brez kondenziranja
Kazalnik : tri barve svetilka (green za normalno, rdeči ogenj, rumena za napako), ki je Primerna priložnost, Stanovanjskih, prosti čas dvorani, kavarne, plesne dvorane, hoteli, restavracije, apartmaje, restavracije, hoteli, itd. Kraju, ki ni primerna za namestitev kraj, kjer prahu, prahu, in pare so močno ujeti; kraj, kjer korozivnih plinov, ki se lahko pojavijo; Kuhinja in običajno mesto za dim bivanje; Kraji, kjer je temperatura in vlažnost, so prevelika; Prezračevanje hitrost, večjo od 15 m / s kraja.
Zvok alarma : ≥80d B @ 3m
Varstvo površina : 60 m2
Življenjska doba baterije : vsaj 1 leto
Teža : odmerek 136 g
Montaža luknjo razdalja : 60mm
Dimenzije : Premer 102mm, Višina 46mm (s podnožjem)
-
Dragi Prijatelji, vljudno Prosimo, Upoštevajte : 1. Prosimo za razumevanje odnosov med vrednostjo izjava na Računu(po meri za carinjenje) in tveganja v vaši državi, kot je Brazilija. Precej nižja vrednost izjava lahko povzroči težave/tveganja med meri potrditev. 2. Prosim, pustite davčna številka pod vaše naročilo za dostavo poraba. 3. Vse mednarodne izraža dostave ni dovoljeno pošiljanje baterije, zato Baterije niso vključene v samostojni dim, kodirnika in plošča pošiljke. 4. Za brezplačno dostavo izdelkov , bomo izbrati eno express, ki je primeren za naju oba .Če vam ni všeč nobenih posebnih mednarodnih express, vas prosimo, da nam poveste, bomo spremenili v drugo.
Izdelujemo različne neodvisne prodaje, distribucije, detektorji dima , gorljivega plina detektorji, protipožarni sistemi, varnostni sistemi alarmni sistemi izdelkov med potrošniki uživajo višji status . Z veliko trgovcev in posrednikov vzpostaviti dolgoročno stabilno kooperativne odnose .
Dobrodošli ODM OEM.

R

Izbira stranke