.

.

5Piece 3Racing 3R SAK-D414 S3M540 516T (Japonska) Pasu Za SAKURA D4 AWD/RWD Hop Up Deli Za Merilu 1/10 Modele Daljinsko upravljanje Avtomobilov

5Piece 3Racing 3R SAK-D414 S3M540 516T (Japonska) Pasu Za SAKURA D4 AWD/RWD Hop Up Deli Za Merilu 1/10 Modele Daljinsko upravljanje Avtomobilov

SIT 9.90
Na zalogi

3 Racing 3 R SAK-D414 S3 M540 516 T (Japonska) Pasu Za SAKURA D4 AWD/RWD Hop Up Deli Za Merilu 1/10 Modele Daljinsko upravljanje Avtomobilov
Dobrodošli v hobi Pas.Nudimo visoko kakovost rc modeli in deli.Imamo elemente parka.
Fast shipping , in zagotoviti številko za Sledenje
Smo podjetje.Ponujamo po službi,za kakršnakoli vprašanja,prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.
Lep dan vsem : ))
Predmet : Zadnji Pas 540 T 516 T
Značilnost : Za : 3 Dirke Sakura Material : Plastika Barva : Črna
Št. dela : SAK-D414 SAK-X08
Package : 5pieces
Zadovoljstvo strank Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu. Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo. Plačilo
Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo,plačilni Pogoji dovoljeno, da se s Depozitni, Visa, Master Card, Moneybookers, Western Union, Bank Transfer in tako naprej.
Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas. Zaščititi svoje interese, bo tvoje plačilo začasno ki jih Aliexpress, in ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim.
če ne veste, kako plačati denar,
prosimo, glejte te link : http : //help.aliexpress.com/payment_method.html
Dostava
1). Ladjar stroškov : Kliknite "Dostava in plačilo" jeziček na strani izdelku podrobnosti, in boste videli dostavo. Lahko izračunati stroške pomorskega prometa po vnosu zahtevanih podatkov.
2). Čas v tranzitu : Tranzitni čas spreminja glede na različne načine pošiljanja.
3). Postavka Čas Obdelave : čas obdelave za določenem vrstnem redu, ki se razlikuje glede na tip izdelka in stanja staleža.
Politika Vračanja
Če ga želite zamenjati s predmeti, ki jih prejmete, se obrnite na nas roku 3 dni od prejema vašega naročila. In jo je treba plačati dodatne poštnine, ki nastanejo in predmete, ki vrne, je treba hraniti v njihovo prvotno stanje.
Povratne informacije
Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo. To bo vzemite si 1 minuto. Hvala!

R

Izbira stranke