.

.

MY1020 500W DC 24V/36V/48V 2500rpm visoke hitrosti krtačo motor za električna tricikel, Električni Skuter motorna, strojna tip

MY1020 500W DC 24V/36V/48V 2500rpm visoke hitrosti krtačo motor za električna tricikel, Električni Skuter motorna, strojna tip

SIT 141.90
Na zalogi


Neto Teža:4,5 Kg
Orodje premer : 32mm
Orodje debelina : 4 mm
Orodje zob : 11 št.
Teža : 4,5 Kg
Velikost namestitve izpeljete luknjo v stojalo : M9
Bližnjica do Polne Možnosti & Najboljše Cene Vetrne Turbine
Kliknite za Dostop do :
Dragi Cenjene Stranke, dobrodošli na obisk moje trgovine.
Lahko bi našli vse vrste generatorji, pretvorniki, krmilniki in druge električne komponente tukaj. Ponujamo tudi sončni kolektorji, solarni sistemi, vetrnimi turbinami, baterije in sorodnih izdelkov. Vse poizvedbe, prosimo, ne hasitate, da nas kontaktirate preko sms ali e-pošte.
Ob naročilu :
1. prosimo, upoštevajte, da prosto-dostava cena zajema le vrednosti blaga in tovornega stroškov. Boste še vedno morali plačati uvozne dajatve, DDV in vse druge stroške accured v namembni državi.
2. prosim za nasvet računa vrednost, znesek, ki ga želite prikazati, da shranite dajatve & davek.
3. običajno smo izbrati najbolj ekonomičen način med FEDEX, DHL, UPS & TNT , ne glede na prikazane v vrstnem redu. Če imate posebno povpraševanje na Express, prosimo poudarite, da pusti sporočilo.
4. če ste iz ŠT brezplačne dostave države, lahko zahteva, da nas ponovno preverite prevoznina stroški, lahko imamo več shranjevanje dostava način za vas.
Če so zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite nas 5 zvezdic pozitivne povratne informacije . Če kakršnakoli vprašanja v zvezi s transakcijo, prosimo, obrnite na nas pred odhodom iz povratne informacije ali dvig spora. Mi bi poskušali naše najboljše, da bi to rešili. Najlepša hvala!
Upam, da boste uživali čudovit nakupovalne izkušnje tukaj!
AMG Moč Rešitve Ekipa

R

Izbira stranke