.

.

Velika Večnamenska Swing Tip 2000g Prenosni Mlinček 2 KG Zel Poplav Moke Pulverizer Hrane Mlin Brusilni Stroj

Velika Večnamenska Swing Tip 2000g Prenosni Mlinček 2 KG Zel Poplav Moke Pulverizer Hrane Mlin Brusilni Stroj

SIT 282.44
SIT 543.15
-48 %
Na zalogi


Velika Večnamenska Swing Tip 2000g Prenosni Mlinček 2 KG Zel Poplav Moke Pulverizer Hrane Mlin Brusilni Stroj
Ime izdelka : 2000 gramov hitro odprite pokrov swing tip visoka hitrost mlinček
Moč motorja : 3800 (W)
Napetost : 220 (V)
Hitrost : 32000 (r/min)
Brušenje drobnosti : 50-350
Neto teža : 10(kg)
Prostornina : 420 x 240 x 240 (MM)
Donos : 2000 g / čas
Uporabnik navodila :
1 swing tip visoka hitrost crusher, ki pripada suho brušenje, tam se brez olja, kakovost vode je bila zdrobljena
2 zdrobljena vsak vnos zneska, ki ne presega ocenjeno težo in smash rezervoarja 1/2, da bi imeli dovolj prostora, da naj delcev popolnoma zdrobljeni
3 swing tip visoka hitrost mlinček boot, če brušenje so lepljive in zaljubljen rezilo, tako da se motor ne vrti, bo tokrat brenčanje hrupa, bi takoj klicanje power line, da se prepreči motor od tega, da zgorela, bi moral odstraniti material, in nato zaprite pokrov, preklopite na moč, znova zagnati (ne poskušajo zdrobimo viskozne material).
Zdrobimo 4 splošne medicine čas, ki traja 30 sekund, tradicionalne Kitajske medicine, je težko, srednje velikosti delcev brušenje čas je 1 min. Brušenje čas ne sme biti predolg, da bi preprečili zdrobljen prah ogrevanje palico režo.
5 swing tip visoka hitrost crusher ni dolg čas neprekinjenega dela, če je delo količina je tako velika, mora začasno ustavite (minut), telo nekoliko ohladi, in nato nadaljujte, da uporabite, da preprečite pregrevanje poškodbe ležaja za motor, hkrati pod visoko temperaturo in vplivajo na učinkovitost prah.
6 operacijsko mizo, ne sme biti nobene druge nepomembne člene. Mlin je nameščena v varni na mizi, v potrditev napajalni napetosti, električne energije je treba blizu mize, napajanje vtičnica mora biti zanesljiva ozemljitev, ne sila vlečenja žice, da bi preprečili nastanek umetnih razveljavilo, zdrobljen mlin in drugih nesreč.
7 stroj v dolgotrajni uporabi, morajo biti redno pregleduje krtačo in britvice, najti resne poškodbe, zamenjavo rezervnih delov, zagotoviti, da je drobljenje učinek.
8 če se motor ne vrti, moč mora biti odrezani, preverite power line plug stik je dobro, preobremenitev patron je vezan in ogljikovih čopič je resno rabo, zaščito pred preobremenitvijo napravo in nato kliknite zaženi znova, kot so ščetka za resno rabo rezervnih krtačo, kot so električni aparat še vedno ne vrti, mora s strokovno osebje popravila, spremembe namembnosti delov se lahko na splošno.
9 v primeru power line škode (npr. gole izpostavljena), mora uporabiti namenski power line, na lokalni urad za nakup zamenjava popravila del
New swing hitro pulverizer sprejme visoke hitrosti enofazni motor moči, lahko hitro drobljenje vse vrste mehkih in trdih materialov, splošne medicine, le pol minute lahko zdrobijo v 50-350 očesa, kos Tianqi zdrobljeni na 350 cilj drobnosti le minuto, biser je zdrobljen v moko, le dve minuti, tako enotno in ne izgube. Sodobna medicina je resnična (Lekarna) nepogrešljivo orodje namesto tradicionalne medicine medicine, malta, delovne učinkovitosti, ki je 50-krat kot da ročnega medicine, ki jih uporabnik's uslugo in pohvale! Ki se uporablja za kliniki, bolnišnične lekarne, tradicionalne Kitajske medicine obdelavo Kitajsko medicino in Kitajsko medicino trgovina brušenje, zdravstveno nego prodaje števec Sluga obdelavo, Raziskovalni Inštitut, laboratorij za analize in gospodinjski hrano (riž, fižol, rdeča datumi, sezam, itd.), začimbe (poper, poper) brušenje, bolj prilagojeno psevdo ginseng, pearl in drugih operacij, ki jih izvajajo, prav tako je primerna za kemično industrijo in krme, industrija!
Značilnosti :
1, ima prednosti lep videz, lahka teža, se lahko prosto gibljejo; in ima prednosti preprost postopek, brez vibracije, nizka raven hrupa, tako električne energije in varnosti, in druge značilnosti, še posebej primerna za tradicionalno Kitajsko medicino klinike, bolnišnične lekarne, lekarna, zdravstveno nego, ki razbija prodaje števec Sluga obdelavo, Raziskovalni Inštitut, laboratorij za analize in družino hrane, namesto tradicionalnih brušenje; biti malte, delo učinkovitost se lahko poveča za 50 krat.
2, super visoke hitrosti motorja kot gonilna sila, najnovejše anti zaklepanje rezilo, glavno rezilo podaljšali, bolj temeljito zdrobljeni, zdravil v prahu drobnosti (najbolj višja zdravil v prahu drobnosti 50-300 očesa); drobljenje obseg : tri sedem, gorsko puščica, kadila, mire, osel skriti želatina, drhtati, hipokampusu, Astragalus itd. lahko je zelo dobro drobljenje.
3, brušenje, hitrost, brušenje časa, tradicionalne Kitajske medicine, je na splošno ne več kot 3 minute, prelomni čas manj kot 3 sekunde, časovni vklop, lahko nastavite brušenje časa, brušenje popolno avtomatski izklop, uporabite bolj priročno.
4, čiščenje sanitarij, dela iz prahu, s hrano silikona tesnila, drobljenje materiala brez izgube, drobljenje senat sprejme hrane iz nerjavečega jekla za risanje proces, steno z uporabo visokega sijaja poliranje tehnologija, gladko in enostavno za čiščenje, drobljenje različnih zdravil nikoli ne string barve in vonja; brušenje groove in rezila so narejena iz nerjavečega jekla, ki izpolnjujejo bi se izognili železa v

R

Izbira stranke